Skip to main content

Beach House Exterior

A traditional fifties center hall colonial was completely renovated inside and out with a fresh contemporary, coastal vibe. An entryway addition moved the main entrace from the center to the side. This modest addition entry provided a space on the second floor for a study. Two extensions on second floor allowed for additional bedroom space with expansive water views. New landscaping includes native New Jersey plants. The backyard has a lap pool with mutiple patios and decks. A variety of custom french doors, arched casements, and double hung windows take advantage of wrap around water views and sunlight. A new gable roof was angled at just the right incline to allow for the addition of solar panels. The interior has many custom features making each space fun and unique.

Beach House - Front